Bommeldag

Op zondag 17 maart Jongstleden is Heerendispuut Bommel afgereisd richting het pittoreske ZaltBommel voor de allereerste ZaltBommelse Bommeldag.

Wij van Heerendispuut Bommel hebben ons als zeer welkommen gasten gevoeld bij de 1steZaltbommelse Bommeldag. Een dag vol met interessante lezingen en prachtige kraampjes met de mooiste Bommelproducten. Tijdens dit bezoek zijn wij terug getreden in onze kinderschoenen, naar een kind dat voor het eerst naar een snoepwinkel gaat en wat lekkers mag uitzoeken van zijn vader of moeder. Het enthousiasme, de onbezonnenheid en de onbevlektheid van een kind hebben wij weer mogen ervaren gedurende deze dag.

 

Tijdens deze dag hebben wij verscheidende mensen gesproken, zo hebben wij de kleindochter van Marten Toonder mogen ontmoeten en daarnaast hebben we gesproken met de Toonder compagnie en de Burgemeester van ZaltBommel. Ook wordt ons dispuut vermeld in de plaatselijke krant van ZaltBommel.

Het is zeer goed om te zien dat de verhalen van onze Geestvader Marten Toonder nog zoveel effect hebben op het hedendaagse bestaan. Ondanks dat de verhalen al wat ouder zijn kunnen deze nog van toepassing zijn op problemen of situaties van het dagelijks leven van vandaag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *